Ημερίδες

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ"

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Ανοιχτή Ημέρα

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί  ταυτόχρονα στην Καλαμάτα, Κόρινθο, Τρίπολη, Ναύπλιο σις 10 Απριλίου του 2014. Απευθύνεται σε μαθητές της Β΄θμιας Εκπαίδευσης και πρόκειται για μια διαδραστική περιήγηση στους χώρους αλλά και στο πρόγραμμα σπουδών των αντίστοιχων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

«Οι μαθητές συναντούν το Πανεπιστήμιο»

Η ΔΑΣΤΑ στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τους μαθητές, καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. και το ΚΕ.ΣΥ.Π Λακωνίας. Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2014 με ώρα προσέλευσης 11:15 στο Αμφιθέατρο της Σχολής  Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 11:30 π.μ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Η ΜΟΚΕ διοργανώνει ημερίδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητασς στην Κόρινθο με την συμμετοχή της ΔΑΣΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον σύνδεσμο: https://www.uop.gr/images/stories/msc/221113-programma.pdf

 

 

Eκδηλώσεις για την πρόσληψη Ελλήνων αποφοίτων Μηχανικών και επιστημόνων πληροφορικής (IT) από Πολυτεχνικές Σχολές και Τ.Ε.Ι. που επιθυμούν να εργαστούν στην Ευρώπη.

για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα επισυναπτόμενα αρχεία

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την Πρακτική Άσκηση στην Πόλη του Ναυπλίου, στην αίθουσα «Βουλευτικό» στην Πλατεία Συντάγματος. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα "Διασύνδεση με την αγορά εργασίας" διοργανώνει η ΔΑΣΤΑ στη Καλαμάτα σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δομές (Γραφείο Διασύνδεσης , Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Πρακτική Άσκηση) του Πανεπιστημίου μας.

Σελίδες