Ανακοινώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ καιΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ"

Η ΔΑΣΤΑ σε συνεργασία με την ΜΟΚΕ καλεί τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό με τίτλο "Καινοτόμες Ιδέες".

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΣΤΑ-ΕΜΠ

Η ΔΑΣΤΑ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο "Σύνδεση του ΕΜΠ με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών" στις 18 Φεβρουαρίου 2013.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Εκδήλωση για την αγορά εργασίας στην Αθήνα

 Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σχετικά με την αγορά εργασίας.  Προσοχή η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία cv experts. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Επισυνάπτεται υλικό για ενημέρωση.

Θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας στην Κέρκυρα (χωρίς δίδακτρα)

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνουν θερινό σχολείο με θέμα «Επιχειρηματικός Σχεδιασμός Ερευνητικής Καινοτομίας» που έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη της διαδικασίας παραγωγής ολοκληρωμένων καινοτομικών ιδεών/ πρακτικών/ προϊόντων/ υπηρεσιών που προκύπτουν από ερευνητική εργασία μέσω εργαλείων και μεθόδων επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Εβδομάδα καινοτομίας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

 

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο της Μ.Κ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Πάτρας διοργανώνεται από το εργαστήριο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας «Εβδομάδα Καινοτομίας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» -Θερινό Σχολείο σε συνεργασία με άλλα Α.Ε.Ι. της Ελλάδας και του εξωτερικού στις αρχές Ιουλίου. Στη δράση αυτοί οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα-εργαστήρια ή να εκθέσουν καινοτομικά σχέδια και κατασκευές.

Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν άμεσα.

Πρόγραμμα υποστήριξης πρωτοβουλιών νέων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΝΕΩΝ

Σελίδες