Ημερίδες

Εγγραφή στη Νέα

Ανοιχτή Ημέρα

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί  ταυτόχρονα στην Καλαμάτα, Κόρινθο, Τρίπολη, Ναύπλιο σις 10 Απριλίου του 2014. Απευθύνεται σε μαθητές της Β΄θμιας Εκπαίδευσης και πρόκειται για μια διαδραστική περιήγηση στους χώρους αλλά και στο πρόγραμμα σπουδών των αντίστοιχων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

«Οι μαθητές συναντούν το Πανεπιστήμιο»

Η ΔΑΣΤΑ στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τους μαθητές, καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. και το ΚΕ.ΣΥ.Π Λακωνίας. Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2014 με ώρα προσέλευσης 11:15 στο Αμφιθέατρο της Σχολής  Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 11:30 π.μ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Η ΜΟΚΕ διοργανώνει ημερίδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητασς στην Κόρινθο με την συμμετοχή της ΔΑΣΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον σύνδεσμο: https://www.uop.gr/images/stories/msc/221113-programma.pdf

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την Πρακτική Άσκηση στην Πόλη του Ναυπλίου, στην αίθουσα «Βουλευτικό» στην Πλατεία Συντάγματος. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα "Διασύνδεση με την αγορά εργασίας" διοργανώνει η ΔΑΣΤΑ στη Καλαμάτα σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δομές (Γραφείο Διασύνδεσης , Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Πρακτική Άσκηση) του Πανεπιστημίου μας.

Σελίδες