Ημέρα καριέρας

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Αγαπητοί Φοιτητές, Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, έχει ως βασικό σκοπό να σας υποστηρίξει ενεργά στο σχεδιασμό της περαιτέρω εκπαιδευτικής και επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής διοργανώνουμε «Ημέρα Καριέρας» στις 17 Μαΐου 2011 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ο.Α.Ε.Δ. (δίπλα στο κτίριο όπου στεγαζόταν η Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας). Στην «Ημέρα Καριέρας» επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και της Οικονομίας θα σας ενημερώσουν για τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και τις δυνατότητες απασχόλησης σας σε αυτή. Όσοι είστε τελειόφοιτοι ή βρίσκεστε ήδη σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, θα μπορείτε μετά το τέλος των παρουσιάσεων να συζητήσετε με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να λάβετε σχετικό ενημερωτικό υλικό. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, επισκεφτείτε τον δικτυακό τους τόπο:

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής και αποστείλετε την ηλεκτρονικά στο stadiodromia@uop.gr .

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ. 2710-230386). Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Κατηγορία: 
Ημερομηνία: 
17/05/2011