Συλλέκτης ροής

Θέση εργασίας- Μηχανικός μετρήσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Γραφείο Διασύνδεσης - Παρ, 19/04/2019 - 12:33
Περιεχόμενο: 

Θέση εργασίας- Μηχανικός μετρήσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Συνημμένα αρχεία:  Μηχανικός μετρήσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας.docx
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Προκήρυξη του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Γραφείο Διασύνδεσης - Τρί, 16/04/2019 - 09:13
Περιεχόμενο: 

Προκήρυξη  του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Συνημμένα αρχεία:  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΠΑΠΠΑ Δ. (Ε-12279) 015_2019-1127.pdf
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Υποτροφίες HELMERA

Γραφείο Διασύνδεσης - Τετ, 03/04/2019 - 08:38
Περιεχόμενο: 

Υποτροφίες HELMERA

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPIRITUAL-BASED MANAGEMENT MODELS - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 08-29-23

Γραφείο Διασύνδεσης - Τρί, 02/04/2019 - 09:43
Περιεχόμενο: 

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Prince’s Trust International Enterprise Programme στην Ελλάδα
«Γίνε αφεντικό του εαυτού σου»
Μετά από 35 χρόνια επιτυχημένων αποτελεσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου περισσότεροι από 80.000 νέοι υποστηρίχθηκαν για την εκκίνηση της δικής τους επιχείρησης, το Prince’s Trust International Enterprise Programme έρχεται στην Ελλάδα. Με κατάρτιση, συμβουλευτική καθοδήγηση και χρηματοδότηση, το Enterprise Programme θα είναι κοντά στους νέους που θέλουν να επιχειρήσουν στην Ελλάδα σε κάθε τους βήμα.
Το Enterprise Programme στην Ελλάδα υλοποιείται από το Corallia, Μονάδα του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά και την Action Finance Initiative με την υποστήριξη του Prince’s Trust International. Το Πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη νέων ώστε να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να γίνουν «αφεντικά του εαυτού τους» (be your own boss).
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια θα παρακολουθήσουν αρχικά μια δωρεάν Ενημερωτική Συνάντηση (Information Session) για να ενημερωθούν για το τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα και πώς μπορούν να λάβουν υποστήριξη. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένας δωρεάν τετραήμερος Κύκλος Μαθημάτων Διερεύνησης της Επιχειρηματικότητας (Explore Enterprise Course), ο οποίος θα προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πρακτική πλευρά της δημιουργίας μιας επιχείρησης και θα τους επιτρέψει να αποφασίσουν εάν η αυτό-απασχόληση και η επιχειρηματικότητα είναι κατάλληλη για εκείνους. Μετά τον κύκλο μαθημάτων, οι νέοι θα λάβουν εξατομικευμένη Συμβουλευτική Καθοδήγηση από έναν μέντορα έως και έναν χρόνο, ώστε να αναπτύξουν, να σχεδιάσουν και να δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε πραγματικές συνθήκες και να καταρτίσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο. Οι συμμετέχοντες που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους μπορούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων (Business Launch Group), η οποία έχει ως αποστολή να διασφαλίσει ότι τα επιχειρηματικά σχέδια είναι βιώσιμα. Τελικά, όσοι συμμετέχοντες φτάσουν σε αυτό το στάδιο έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν δάνειο εκκίνησης ύψους έως 12.500 ευρώ από την AFI και να λάβουν επιπρόσθετη Επιχειρηματική Καθοδήγηση.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Prince’s Trust διαπίστωσε ότι το 20% των νέων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα το 2017 ίδρυσαν επιχείρηση και το 85% των νέων πέτυχαν θετικά αποτελέσματα (ξεκίνησαν μια επιχείρηση ή μπήκαν στην αγορά εργασίας, σε κάποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ή σε κάποια εθελοντική δράση). Επιπρόσθετα, το 76% των επιχειρήσεων που υποστηρίχθηκαν από το Prince’s Trust εξακολουθούν να λειτουργούν έπειτα από 2 χρόνια και το 73% έπειτα από 3 χρόνια. Το Enterprise Programme στην Ελλάδα έχει θέσει τους ίδιους υψηλούς στόχους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση στο www.beyourownboss.gr και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Προγράμματος για τις επόμενες Ενημερωτικές Ημερίδες και τα νέα του Προγράμματος.
Η εκδήλωση αυτή στην Αρκαδία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεθνούς Δικτύου Αρκαδία για την αξιοποίηση πρωτοβουλιών νέων της περιοχής με σκοπό την τοπική αννάπτυξη, την επιχειρηματικότητα των νέων και τη διεθνή προβολή της Αρκαδίας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

16:30-17:00

Προσέλευση και Εγγραφή Συμμετεχόντων

 

 

17:00-17:10

Έναρξη Εργασιών-Χαιρετισμοί

 

Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κοσμήτορας Σχολής, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 

Αγγελος Δενδρινός
Διευθυντής Διεθνούς Δικτύου Αρκαδία

ΟΜΙΛΙΕΣ

 

Συντονιστής:

Θάνος Κριεμάδης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 

 

17:10- 17:30

«Η πολιτική ενθάρρυνσης και υποστήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»
Θάνος Κριεμάδης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

17:30-17:50

«Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα»
Βασίλειος Μακιός
Καθηγητής, Υπεύθυνος της Μονάδας Corallia

17:50-18:10

«To Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International στην Ελλάδα»
Δρ. Jorge Sanchez
Διευθυντής Στρατηγικής και Οικονομικών της Μονάδας Corallia, Συντονιστής Prince's Trust International στην Ελλάδα

18:10-18:30

«Ο Επιταχυντής επιχειρηματικότητας ΕΓΓ»
Δρ. Νικόλαος Βογιατζής
Διευθυντής Ανάπτυξης και Λειτουργιών της Μονάδας Corallia, Συντονιστής Επιταχυντή Επιχειρηματικότητας EGG εκ μέρους της Μονάδας Corallia

18:30-18:45

«Η startup HERADO και η εμπειρία μου από το πρόγραμμα EGG»
Μαριάνθη Φραγκοπούλου
CEO, HERADO

18:45-18:55

«H εμπειρία μου από το πρόγραμμα PTIEGR»
Δήμητρα Γαϊτανέρη
Συμμετέχουσα, Προγράμματος Επιχειρηματικότητας Prince's Trust International στην Ελλάδα

18:55-19:20

Συζήτηση των συμμετεχόντων με τους Εισηγητές

19:20-19:30

Συμπεράσματα και Λήξη Ημερίδας
Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κοσμήτορας Σχολής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Σκοπός της Επιτροπής Kαινοτομίας & Eπιχειρηματικότητας
Σκοπός της Επιτροπής αυτής αποτελεί η συνέχιση και ο εμπλουτισμός δράσεων της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η Επιτροπή έχει ως στόχο να υλοποιήσει το έργο της που περιγράφεται στη συνέχεια:

 • Οργάνωση Σεμιναρίων, Επιστημονικών Ημερίδων, Συμποσίων, summer schools και Συνεδρίων που αφορούν θέματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, από στελέχη επιχειρήσεων, επιτυχημένους επιχειρηματίες και εξειδικευμένους Καθηγητές Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.
 • Παροχή τεχνογνωσίας (Know-how), μεταφορά καλών πρακτικών (best practices) και οργάνωση συμβουλευτικής (mentoring) σε θέματα δημιουργίας Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans), εξεύρεσης καινοτόμων ιδεών και ανάπτυξης της δημιουργικότητας, με αποδέκτες τους φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 • Διεξαγωγή διαγωνισμών καλύτερης επιχειρηματικής ιδέας που θα συμμετέχουν φοιτητές-τριες σε συνεργασία με επιχειρηματίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 • Συνεργασία με οργανισμούς και επιχειρήσεις του εσωτερικού και εξωτερικού, που καλλιεργούν την Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, όπως άλλα ΑΕΙ, Διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί, Οικονομικά και Εμπορικά Επιμελητήρια, Δήμοι, Περιφέρειες, Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις και πολυεθνικές. Στόχος είναι να επιδιωχθούν κοινές δράσεις ώστε να παραχθούν έσοδα για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
 • Εξεύρεση καινοτόμων προτάσεων και πρωτοβουλιών από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, κλπ., φοιτητές-τριες) και υποστήριξη της υλοποίησής τους και ιδιαίτερα της χρηματοδότησής τους.
 • Η δημιουργία Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων (και μακροπρόθεσμα Επιστημονικού-Τεχνολογικού Πάρκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και η σύνδεση της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την παραγωγική βάση και επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • Έσοδα που θα προκύψουν από δραστηριότητες Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (συμμετοχή σε προγράμματα ΕΣΠΑ, Χορηγίες, Δωρεές, κλπ.) θα μπορούσαν να καλύψουν και γενικότερες δαπάνες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Θάνος Κριεμάδης
Καθηγητής, Πρόεδρος της Επιτροπής
Τηλ.: 27310-89670 · Fax: 27310-89657
Τηλ.: 6977-234055, E-mail: thanosk@uop.gr
Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής
Γιώργος Λέπουρας
Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Μέλος της Επιτροπής 
Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
Καθηγητής , Μέλος της Επιτροπής 
Κυριάκος Σουλιώτης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Μέλος της Επιτροπής

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Διδακτορικές Σπουδές στη Γαλλία

Γραφείο Διασύνδεσης - Δευ, 01/04/2019 - 09:15
Περιεχόμενο: 

Διδακτορικές Σπουδές στη Γαλλία

Συνημμένα αρχεία:  galia.jpg
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Ημεριδα για την Επιχειρηματικότητα και Aποφασεις Xρηματοδοτησης

Πρακτική Άσκηση - Κυρ, 31/03/2019 - 13:41

Πρόσκληση σε Ημεριδα για την Επιχειρηματικότητα και Αποφασεις Χρηματοδοτησης που οργανώνει η Επιτροπή  (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ), την Τετάρτη 3 Απριλίου, 2019 από 17.00-19.30 στη ΣΘΕΤ.

Επισυνάπτεται Πρόγραμμα και Αφίσα Ημερίδας

 

 

 

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Νέες θέσεις εργασίας στην εταιρία DEUS EX MACHINA

Γραφείο Διασύνδεσης - Πέμ, 28/03/2019 - 10:24
Περιεχόμενο: 

Νέες θέσεις εργασίας στην εταιρία  DEUS EX MACHINA

(για Θεσσαλονίκη και Αθήνα) τις οποίες θα βρείτε συγκεντρωμένες εδώ https://ekmechanes.com/careers/
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

 

 

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

IT- Αναζήτηση φοιτητών για πρακτική άσκηση AgroHellas

Πρακτική Άσκηση - Τετ, 27/03/2019 - 23:20
Αναζητούνται φοιτητές για να διεκπεραιώσουν την πρακτική τους εργασία στην εταιρεία AgroHellas (15ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Βέροιας, Π.Ε.Ο 5).   Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές είναι επιθυμητό να είναι εξοικειωμένοι με τα δίκτυα και το Hardware, καθώς σε αυτά υπάρχει ανάγκη.  

Agorastos Christos 

Automotive Engineer  

Training Instructor/Coordinator

Service Department            

                    

Agrotech S.A.

Bozatzidis-Mitsiolidis S.A.     

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

IT- Αναζήτηση φοιτητών για πρακτική άσκηση AgroHellas

Πρακτική Άσκηση - Τετ, 27/03/2019 - 23:16
Αναζητούνται φοιτητές για να διεκπεραιώσουν την πρακτική τους εργασία στην εταιρεία AgroHellas (15ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Βέροιας, Π.Ε.Ο 5).   Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές είναι επιθυμητό να είναι εξοικειωμένοι με τα δίκτυα και το Hardware, καθώς σε αυτά υπάρχει ανάγκη.     Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

“ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PROJECT FUTURE”

Γραφείο Διασύνδεσης - Τρί, 26/03/2019 - 12:46
Περιεχόμενο: 

“ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PROJECT FUTURE
 
Σας ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς  έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα PROJECT FUTURE  το οποίο συνδέει την εκπαίδευση των νέων πτυχιούχων
με την εύρεση εργασίας στους τομείς:
 
- Data Science
- JavaScript
- Sales Excellence
- Digital Marketing
 
και δίνει τη δυνατότητα εργασίας σε αμειβόμενες θέσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο https://www.projectfuture.gr
 

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

Γραφείο Διασύνδεσης - Τετ, 20/03/2019 - 10:49
Περιεχόμενο: 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

Συνημμένα αρχεία:  Swedish Week 2019 flyer.pdf
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Εύρεση στελέχους για την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab

Γραφείο Διασύνδεσης - Δευ, 18/03/2019 - 09:51
Περιεχόμενο: 

H Communication Lab είναι μία εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, η οποία διοργανώνει το Spetses mini Marathon και δραστηριοποιείται επίσης σε τομείς όπως, το event management, η στρατηγική επικοινωνίας και το social media strategy. 
 
Αναζητά Account Manager, με γνώσεις στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και του χώρου των ΜΜΕ.
Προφίλ Υποψηφίου :

 • Πτυχίο στους τομείς Sports Marketing, Επικοινωνίας, PR
 • Άριστες επικοινωνιακές, προφορικές & γραπτές δεξιότητες
 • Εμπειρία 1-2 χρόνων στη διοργάνωση εκδηλώσεων
 • Γνώση των Social Media
 • Πνεύμα ομαδικότητας και ικανότητα συνεργασίας
 • Άριστη γνώση Αγγλικών

 
Αναμένοντας νέα σας
 
Με εκτίμηση,
 
 
Thodoris Filippas
General Manager - Communication Lab
e-mail: tfilipas@clab.gr
Tel: +30 210-8015989
Mob: 6984618902
24 Acharnon Street
14561 Kifissia
Url: http://www.clab.gr

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟ

Γραφείο Διασύνδεσης - Τετ, 13/03/2019 - 13:23
Περιεχόμενο: 

Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP στο Γαλαξίδι ζητά:
Νοσηλεύτρια & Ιατρό
για καλοκαιρινή εργασία.
Πληροφορίες και βιογραφικά: 6936649123 (ώρες γραφείου), info@delphicamp.grwww.delphicamp.gr

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 30 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Γραφείο Διασύνδεσης - Δευ, 04/03/2019 - 09:16
Περιεχόμενο: 

Το πρόγραμμα START επιστρέφει και ανακοινώνει την 5η και τελευταία ανοικτή πρόσκληση για 30 υποτροφίες!
 
Συνημμένα θα βρείτε το δελτίο τύπου για το γύρο υποτροφίας 2019/20 του προγράμματος START για πολιτιστικούς διαχειριστές.
Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο wetransfer https://we.tl/t-wPnqnEyXmY, που περιλαμβάνει:
 
1. Δελτίο Τύπου
2. Περιγραφή του προγράμματος START και των εταίρων του
3. Λογότυπα του προγράμματος START
4. 7 Φωτογραφίες .zip
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Robert Bosch (Robert Bosch Stiftung) σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων (Bundesvereinigung Soziokultureller Zentren e.V.) και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
 

Συνημμένα αρχεία:  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_START-30 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.docx
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Διδακτορικές σπουδές στην Επιστήμη Δεδομένων | Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Γραφείο Διασύνδεσης - Παρ, 01/03/2019 - 11:04
Περιεχόμενο: 

Αξιότιμη κυρία/Αξιότιμε κύριε,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος καλεί υποψήφιους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στην ερευνητική περιοχή της Επιστήμης Δεδομένων (Data Science) να καταθέσουν σχετική αίτηση.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι 28 Μαρτίου 2019 στη Γραμματεία της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο: https://www.ihu.edu.gr/index.php/vacancies.html
 
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη και τους φοιτητές σας.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: ΠΜΣ Μοντέλα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εκπ/κών Μονάδων: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Γραφείο Διασύνδεσης - Παρ, 01/03/2019 - 11:01
Περιεχόμενο: 

Για 16η ακαδημαϊκή χρονιά το Π.Μ.Σ. “Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων” δημοσιεύει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους/τις υποψήφιους/ες μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/ήτριες.

·         Αναμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών 4 εξαμήνων.

·         Καινοτόμο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης.

·         Απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης (έως και για το 30% των εισακτέων)

Το πτυχίο αποδίδει 120 ECTS
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας www.nautilus.aegean.gr μέχρι την 13.05.2019
Δείτε το βίντεο εδώ και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://www.pse.aegean.gr/pms-msaem ή τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. 22410 99421

Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Διημερίδα «Attica Bank Innovation Days»

Πρακτική Άσκηση - Πέμ, 28/02/2019 - 09:33

Θα διεξαχθεί διημερίδα «Attica Bank Innovation Days» που διοργανώνεται από την Attica Bank (https://www.atticabank.gr/el/ )  σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στους χώρους του Κέντρου ACEin ( https://acein.aueb.gr/) στην οδό Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος.

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Ενημέρωση προς Φοιτητές και Τμηματικούς Υπευθύνους Έργου Πρακτικής Άσκησης

Πρακτική Άσκηση - Δευ, 25/02/2019 - 15:35

Υπενθυμίζεται οτι ο/η φοιτητής/τρια δε μπορεί να πραγματοποιήσει την Πρακτική του Άσκηση σε συγγενικό πρόσωπο, καθώς και  σε Υπηρεσίες εντός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συνεπώς, ο ιδιωτικός φορέας που θα αναζητήσουν οι φοιτητές δεν θα πρέπει να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο, τουλάχιστον όχι με πρώτο βαθμό συγγένειας (π.χ. πατέρας, μητέρα, αδέλφια).

 

 

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Μεταπτυχιακά προγράμματα του CIHEAM - Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο

Γραφείο Διασύνδεσης - Παρ, 22/02/2019 - 10:51
Περιεχόμενο: 

Μεταπτυχιακά προγράμματα του CIHEAM - Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (https://www.iamc.ciheam.org/).

Συνημμένα αρχεία:  MSc_PROGRAMS_CIHEAM_MAICH.pdf
Κατηγορίες: ΔΑΣΤΑ

Σελίδες